NS: Dobrotvorna večera za napuštene životinje

Novosadski humanitarni centar, zajedno sa udruženjem „Hrana za život“, organizuje u petak 30.januara dobrotvorsku večeru, na kojoj je cilj prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu hrane za napuštene pse

Izvor: Izvor: Zivotinje.rs

Četvrtak, 29.01.2015.

13:06

Default images
Foto: Tanjug / Jaroslav Pap

Organizatori se nadaju da će ovom večerom obezbediti dovoljno novca da kupe hranu za napuštene životinje za februar.

Na meniju će biti poslastice iz vegeterijanske kuhinje, koje će pripremiti volonteri iz udruženja „Hrana za život“, a prijem je otvoren u prostorijama Novosadskog humanitarnog centra od 19 časova u Ulici Arse Teodorovića broj 3.

Svi zainteresovani trebalo bi da potvrde svoje učešće do 29. januara na mail dobrila.nshc@mail.com ili putem telefona 069 665 423.

Novosadski humanitarni centar je neprofitna, nevladina organizacija koja doprinosi stvaranju humanog društva kroz pružanje podrške ugroženim i marginalizovanim grupama, podsticanje aktivizma građana, istraživački rad i obrazovanje.

NSHC pruža podršku organizacijama koje se bave zaštitom životinja i u skladu sa raspoloživim resursima birne o napuštenim psima tako što obezbeđuje privremeni smeštaj i zaštitu.

Pored toga, NSHC pruža podršku socijalno ugroženim porodicama koje imaju kućne ljubimce tako što im obezbeđuje hranu i lekove za životinje.

Izvor: Zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: