Slučajno prodao mačku svoje devojke, sad nudi $200

Amerikanac Roj Dufek nudi 200 dolara svakome ko može da mu pomogne da ponovo nađe mačku svoje devojke (u bilo kakvom stanju), nakon što ju je slučajno prodao (mačku, ne devojku).

Izvor: B92

Četvrtak, 25.12.2014.

11:26

Default images

Bizarna priča iz Oregona ima kako-tako logično objašnjenje.

Mačka Kemo je oduvek volela da se krije u donjem delu kreveta na razvlačenje, a kada je devojka gospodina Dufeka odlučila da se useli kod svog dečka, krevet je bio višak.

Dufek ga je prodao preko interneta, a kada ga je pakovao i spremao za isporuku, očigledno je Kemo bila u svom skrovištu.

"Kontaktirao sam kupca i pretražili smo njegovu kuću, garažu i komšiluk ali je nismo našli. Krevet je prevezen na krovu kamioneta, pa je moguće da je Kemo iskočila usput", kaže očajni Dufek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: