Kada ljubimac može da odagna bolest

Sedamdesettrogodišnji čovek koji je prestao da jede i bio toliko krhk da je jedva mogao da govori u potpunosti se oporavio nakon što je ponovo ujedinjen sa svojim psom, piše " Independent

".

Izvor: Independent

Subota, 18.10.2014.

21:39

Default images

Džejms Vaten morao je da prošapuće jednoj od medicinskih sestara da mu je nedostajao ljubimac, jednooka čivava pod imenom Baba, a lekari su rešili da ih ponovo spoje.

Međutim, bolnička pravila branila su prijem ljubimaca, tako da je osoblje u tajnosti moralo da radi sa skloništem za pse „Know-Whitley“ gde je Baba poslat tokom boravka njegovog vlasnika u bolnici.

Kada je osoblje bolnice u Kentakiju uspelo da prošvercuje ljubimca, neki od njih su rešili i da zabeleže ovaj prelep događaj.

Baba je skočio na svog vlasnika i počeo da mu liže lice, dok ga je gospodin Vaten nežno mazio.

Lekari su ubrzo shvatili da je žaljenje za ljubimcem samo dodatno pogoršalo medicinsko stanje Vatena.

Nakon ovog događaja, Vaten je ostvario neverovatan napredak, počeo je da govori i jede i to više nije pacijent kakvog je osoblje poznavalo.

Bolnica sada pokušava da Babi omogući redovne posete svom vlasniku, i najboljem prijatelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: