Pas preživeo 43 pojedene čarape

Bolnica za životinje u Portlandu (Oregon, SAD) spasla je život psa i osvojila nagradu u takmičenju neobičnih veterinarskih rendgenskih snimaka...

Izvor: B92

Četvrtak, 04.09.2014.

21:45

Default images

Trogodišnja danska doga povraćala je ceo dan, pa su vlasnici odlučili da je odvedu u bolnicu za životinje. Rendgenski snimci pokazali su da se u stomaku psa nalazi velika količina materijala nepoznatog porekla, prenosi “Guardian”.

Nakon operacije koja je trajala skoro dva sata, otkriven je uzrok problema – pas je pojeo 43 i po čarape.
Beta/AP
Šona Harč, portparol bolnice za životinje “DoveLewis”, izjavila je da je ovo jedan od najneobičnijih incidenata u istoriji bolnice.

Rendgenski snimak osvojio je nagradu u godišnjem takmičenju neobičnih veterinarskih rendgenskih snimaka koje organizuje magazin “Veterinary Practice News”, gde se može videti da su životinje sposobne da pojedu gotovo bilo šta.

Dan nakon hirurske intervencije pas je poslat kući, i još je živ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: