Pas proteran od vlasnika danas ima ljubav (i avion)

Nakon smrti prvog vlasnika ona se našla u prihvatilištu, a zatim i u domu novih vlasnika. Međutim, kako se nije slagala sa njihovim drugim psom, oni su odlučili da joj okrenu leđa i vrate je na ulicu.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.08.2014.

08:18

Default images

Foto: josh/Flickr.com

Nakon neko vremena, kuca je ponovo usvojena. U novom domu se, međutim, nije osećala jednako prijatno kao u prethodnom, pa je odlučila da ponovo potraži svoje prethodne vlasnike.

Verni pas je prevalio čitavih 50 kilometara kako bi stigao do svoje prethodne porodice. Tamo su ga dočekala zatvorena vrata.

Ma Ketl se tako po treći put našla u prihvatilištu. Njena tužna i nesvakidašnja priča u međuvremenu je privukla pažnju javnosti i pažnju jedne bogatašice Helen Rozberg.

Kada je čula šta je sve snašlo nesrećnu kerušu, Helen se sažalila i odlučila da joj pruži krov nad glavom, ljubav i poverenje. Vlasnica je naročito privržena svojoj novoj ljubimici jer je nedavno preminuo njen labrador sa kojim je godinama živela.

Zahvaljujući njoj, Ma Ketl, koja se sada zove Lejdi, danas živi u velikoj i lepoj kući, okružena ljubavlju kakvu zaslužuje, a povremeno se čak vozi i privatnim avionom, piše Huffington Post.

Sreća se konačno osmehnula ovom dobrom stvorenju, čija privrženost kod prethodnih vlasnika nije naišla na razumevanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: