Uspešna zabava za preko 60 kućnih ljubimaca

Tradicionalni „PET party“, omiljeno druženje za ljubimce i njihove vlasnike, održan je u subotu, 13. jula u Naxi oazi, u atrijumu Delta City-ja. Kao i do sada – osim pasa i maca, okupili su se i oni malo egzotičniji kućni ljubimci kao što su kunići, ptice, kornjače i mnogi drugi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.07.2014.

09:48

Default images

Patuljasti jež Nera poneo je titulu Mikro šampion, a među psima najlepši je pas Periša. Među mačkama titula je pripala Magnusu.

Nakon tromesečnog glasanja na društvenoj mreži Petface, svoje glasove za najelegantnije kućne ljubimce na samom događaju dali su i naše poznate ličnosti, među kojima su i modna blogerka i novinarka, Branislava Antović, poznata glumica Iskra Brajović, voditelj Miloš Lazić.

I ove godine dodeljene su titule u zabavnim kategorijama.
Mikro šampion - Hana
.
Najlajavko - Švræa
.
Super klempa - Edi
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: