Poslednji pozdrav poginulom drugaru (VIDEO)

Jedan pas na mestu je ostao mrtav nakon što ga je neko udario kolima na putu i produžio dalje. Njegova dva prijatelja, međutim, nisu želela da se odvoje od njega, a da ga ne pozdrave po poslednji put.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.04.2013.

11:41

Default images

Automobil na putu između Vilnusa i Panevežisa u Litvaniji udario je psa oko osam časova uveče i produžio dalje, kao da se ništa nije desilo, kao da nije postojanja lišio drugog živog stvora.

Međutim, njegova dva prijatelja koja su izbegla sudar dokazali su da u životinjskom svetu vrede neka drugačija pravila od onih u ljudskom. U svetu pasa, prijatelj se ne napušta a život se ceni.

Dva psa nisu mogli da odu bez poslednjeg pozdrava poginulom drugaru, i bez poslednjeg poljupca. Imali sreću da ih dobri ljudi spasu sa autoputa, i oni se trenutno nalaze u skloništu, gde čekaju dom. Sumnja se da pripadaju nekome iz obližnjih sela.

Potera za ubicom još uvek traje, a lokalni mediji zahtevaju hapšenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: