Ljubimac na B92.net

Kakvu hranu dajete vašem ljubimcu

U našoj anketi na pitanje – Kakvu hranu dajete vašem ljubimcu? – nešto manje od 60% anketiranih odgovorilo je da kombinuje granule i kuvanu hranu.

Izvor: B92

U anketi je učestvovalo više od 600 ljudi, a kuvanu hranu svojim ljubimcima daje samo vas 7,5%. Mnogo veći procenat odlučio se da ljubimca hrani kupovnom hranom – granulama i to trećina anketiranih ili 206 vlasnika životinja.

Preporučujemo da pročitate i tekst o gojaznosti kućnih ljubimaca, pošto su u SAD predstavljeni rezultati istraživanja po kojima je 60% kućnih ljubimaca gojazno.

.

Vesti

Pogodi ko nam dolazi na doručak (VIDEO)

Komšije su mislile da ova devojka svakodnevno hrani napuštenog psa ili mačku, jer su je viđali kako izlazi iz kuće i nekog doziva. Jednog jutra zamolili su je da krenu sa njom i snime njen susret sa životinjom koju hrani. Kada su videli da nije reč o psu ili mački, ostali su zatečeni...

Vesti sreda 3.02. 08:44 Komentara: 6

Pančevci spasli labuda iz zaleđenog Tamiša (VIDEO)

Dva Pančevca šetala su pre nekoliko dana pored Tamiša i sasvim slučajno primetili labuda koji je uzbuđeno mahao krilima, ali je stajao u mestu. Prijatelji su shvatili da se labud verovatno upleo u mrežu u zaleđenom Tamišu pa su rešili da mu pomognu. Dok je jedan od njih odvezivao labuda, drugi se latio telefona i celu akciju snimio.

Vesti ponedeljak 1.02. 17:15 Komentara: 19

Orao belorepan se oporavio i vraćen je u prirodu

U rezervat prirode “Gornje Podunavlje”, u Apatinski rit, na slobodu je pušten orao belorepan koji je pet dana pre toga u vrlo teškom zdravstvenom stanju nađen u okolini ovog zaštićenog područja, saopštio je danas Pokrajinski zavod za zaštitu prirode.

Vesti četvrtak 28.01. 21:47 Komentara: 4

Da li vaša mačka pije dovoljno vode?

Koliko je vode potrebno vašoj mački zavisi od mnogo faktora, uključujući veličinu ljubimca, godišnje doba i način ishrane. Vrlo je važno da mačka unosi dovoljno tečnosti, zato pročitajte kako da prepoznate simptome dehidriranosti.

Vesti ponedeljak 25.01. 08:44 Komentara: 15
strana 1 od 105 idi na stranu