Upoznajte Gospođu Ti, turbo kornjaču na točkovima

Devedesetogodišnja kornjača po imenu Gospođa Ti preživela je napad pacova, ali je ostala bez udova. Međutim, zahvaljujući vlasnicima, dobila je točkove uz pomoć kojih se kreće dvostruko brže.

Izvor: B92

Utorak, 05.05.2015.

08:43

Default images

Vlasnica kornjače Džud Rajder bila je užasnuta kad je videla da su pacovi pojeli prednje noge njene ljubimice. Veterinari nisu mogli da urade mnogo, osim da očiste i saniraju rane.

Ipak, vlasnica je bila spremna na sve kako bi ljubimica normalno živela.

Džud je pozvala u pomoć svog sina Dejla, glavnog mašinskog inženjera u jednoj američkoj kompaniji. On je pričvrstio točkove za oklop Gospođe Ti.

– Izgleda kao da smo je opremili turbo punjačem – rekla je Džud. - Gospođa Ti je još mlada kornjača. Mogla bi da živi još 50 godina, a sve što je potrebno je novi set guma.

Napadi pacova na kornjače uopšte nisu retkost. Najstarija britanska kornjača, 130-godišnji Tomas, umro je 2013. godine od ujeda pacova. Izvor: Zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: