Dođite: Humanitarno književno veče za napuštene pse

Humanitarno književno veče pod nazivom "O psima i ljudima" biće održano 3. maja u Mikser hausu, a učestvovaće prof. dr Ratko Božović, Marijana Rajić, Vesna Dedić i Nemanja Dragaš.

Izvor: zivotinje.rs

Četvrtak, 30.04.2015.

08:59

Default images
Foto: Thinkstock

Cilj događaja je prikupljanje materijalne pomoći za napuštene i bolesne pse i unapređenje svesti o važnosti humanog odnosa prema životinjama, a ulaznica za humanitarno književno veče je kesica hrane za pse.

Prikupljena pomoć biće donirana prihvatilištu "Draževac" koje brine o oko 140 napuštenih, zdravih, bolesnih i starih pasa.

Program obuhvata i izložbu radova mladih dizajnera, fotografa i likovnih umetnika koji će za prilog na ime donacije poklanjati svoja dela.

Umetnički doživljaj celokupnog događaja upotpuniće Akustik trio, Sonja Đurđević i bend Bunt.

Akciju svojim radom pomažu i studenti III godine produkcije u umetnosti i medijima Akademije umetnosti: Zorana Pavlica, Argon Raži, Đorđe Kresović.

Poseban doprinos projektu daju: Aleksandar Angelovski, Janko Pješivac, Nebojša Stojanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: