Pas se predao policiji zajedno sa vlasnikom kriminalcem

Ako ste policajac, sigurno ste se našli u najrazličitijim situacijama tokom obavljanja svojih radnih zadataka. Ipak, ma koliko vam dani na poslu prolazili u uzbuđenju i nepredvidivim dešavanjima, sigurno niste doživeli ono što se desilo brazilskim policajcima tokom hapšenja jedne narko-bande. Među uhapšenima našao se i jedan neobičan „prestupnik“ koji se policajcima predao iako ništa pogrešno nije učinio...

Izvor: B92

Subota, 11.04.2015.

08:30

Default images

U mestu Vargem grande, u predgrađu Rio de Žaneira dogodilo se dugo planirano hapšenje narko-bande. Svaki pokret policajaca bio je unapred isplaniran, ali ni u najpreciznijim procenama situacije nisu mogli da predvide da će im se zajedno sa kriminalcima predati i jedan pas!

Ljubimac jednog od kriminalaca ostao je svom gazdi veran do poslednjeg trenutka pa je kada je čovek oboren na zemlju, pas odmah legao pored njega!

Jadan pas je verovatno pomislio da se policija i uhapšeni igraju, pa im se jednostavno pridružio. Ugurao se između dva prestupnika i legao na leđa.

U ovoj akciji uhapšeno je dvoje ljudi i zaplenjeno 1.5 kilograma marihuane, nešto kokaina i nekoliko pištolja. Uhapšeni mladići moraće da provedu neko vreme iza rešetaka, a mi se nadamo da će za to vreme neko pričuvati njihovog odanog i vernog prijatelja!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: