Upoznajte mačku koja zarađuje tri miliona evra godišnje

Čupeta, sijamska mačka slavnog dizajnera Karla Lagerfelda, živi vrlo lagodnim životom.

Izvor: index.hr

Petak, 03.04.2015.

08:45

Default images
Foto: Instagram / choupettesdiary

Vozi se privatnim avionima, ima bisernu ogrlicu i najudobniji krevetić na svetu, kozmetičku liniju, a sada je sa svojim nestvarno lepim plavim očima ukrasila i specijalno izdanje časopisa Lucky.

Istu su naslovnicu dobila su još dva popularna ljubimca – Mrzovoljna mačka (Grumpy Cat) i pas Tost, ali je Čupeta jedina koja zarađuje tri miliona evra godišnje.

“Ne dopuštam joj da reklamira hranu i slične stvari. Ona je previše sofisticirana za to", otkrio je 81-godišnji dizajner.

Inače, zanimljivo je da je slavna mačka pripadala Karlovom prijatelju, koji ga je zamolio da je pričuva na dve nedelje, dok je on na putu. "Kad se vratio, rekao sam mu da ne želim da vratim mačku. Nabavio je novu, koja se s vremenom udebljala, dok je Čupeta postala najpoznatija i najbogatija mačka na svetu", otkrio je Lagerfeld.

Zanimljivo je i da bela lepotica ne voli druge životinje, a ni deca nisu njeno omiljeno društvo.
.

You enjoy that wet frozen water you humans call snow. I'll be right here cozy when you get back. #ChoupetteWins #Snowday

A photo posted by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

.

I really bring out @giseleofficial's #beauty. Don't you think, @voguebrasil?

A photo posted by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

.

Read my latest interview is in today's French #Gala! (Hope you can speak French dahhhlings!) #shupette @karlagerfeld @shuuemurausa

A photo posted by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: