Kafić sa ovcama hit u Južnoj Koreji

Sve je teže naći neki način kako se izdvojiti iz mora ponude kafića, ali Li Kvang-ho iz Južne Koreje pronašao je svoju ideju – zaposlio je tri ovce.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2015.

17:55

Default images

Južnokorejski vlasnik kafića Li Kvang-ho 2011. dodao je svojoj ponudi nešto neobično – tri ovce. Njegovi gosti bili su oduševljeni, a posao je cvetao. Međutim, 2015. posebno je unosna Kvang-hou, jer je godina ovce.

Kvang-ho u svom kafiću, osim kafe i kolača, sad još prodaje i razne suvenire vezane za ovce i omogućava svim gostima da upoznaju njegove ljubimce.

"Planirali smo da idemo na ranč ovaca, ali daleko je. Čim smo čuli za kafić Nature, odmah smo došli kako bismo videli ovce u Seulu", kaže 21-godišnja Li Hieon-ji.

Kvang-hoov kafić posećuju turisti iz celog sveta, što vlasnika izuzetno zbunjuje, jer mu nije jasno kako su čuli za njegove ovce.

Kafići s životinjskom temom su oduvek bili popularni. U Južnoj Koreji postoje kafići s psima, mačkama, a u Japanu čak i sa sovama.

Izvor: tportal.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: