Gugl je to ponovo uradio! (VIDEO)

Da, znamo, to je samo reklama. Ali ponekad je teško kontrolisati emocije čak i kada su reklame u pitanju. Naročito one sa životinjama.

Izvor: B92

Subota, 07.02.2015.

11:23

Default images
YouTube Printscreen

To dobro znaju i ljudi koji stoje iza reklama, pa ne čudi što je “Droga5” predložila čelnicima iz Gugla da za svoju novu reklamnu kampanju ne angažuju poznate, isprane ličnosti već životinje koje donose jedinstvenu poruku.
YouTube Printscreen
Naime, tehnološki gigant Gugl pokrenuo je novu kampanju za svoj operativni sistem Android, čiji je slogan “Be together. Not the same”.
YouTube Printscreen
Pokušavajući tako da nam skrene pažnju na to da je važno da se pre svega držimo zajedno, a ne da insistiramo na tome da budemo isti kao i svi drugi, (pojedini tvrde da je slogan direktno upućen korisnicima Epl proizvoda.) Gugl je uz pomoć pomenute advertajzing kompanije osmislio još jedan promotivni video koji će vas teško ostaviti ravnodušnim.
Jer, uprkos tome što ove životinje pripadaju različitim vrstama, ništa ih nije sprečilo da zajedno provedu neverovatno lepe trenutke.
Ovo nije prvi put da su životinje glavni junaci reklamnih kampanja, ali je svakako još jedan odličan dokaz da nam životinjsko carstvo “upakovano” na ovako sladak način mogu razvući osmeh na lice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: