Usvojite škorpiju i dajte joj ime bivše ljubavi

Raskinuli ste i sada ste usamljeni? Zoološki vrt u San Francisku nudi vam šansu da na jedan dan, i to Dan zaljubljenih, "usvojite" siktavu bubašvabu ili ogromnu škorpiju koja će simbolisati vašeg bivšeg partnera ili partnerku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.01.2015.

10:23

Default images

Foto: Matt Reinbold / Flickr.com

Zoo-vrt na ovaj način, piše AP, pažnju javnosti usmerava na svoje manje privlačne stanovnike, a sredstvima dobijenim od usvojitelja neguju ostale životinje.

"Ova stvorenja su agresivna, aktivna i noćne ptice. Kao i vaš 'bedni bivši', najčešće se mogu pronaći u mračnim rupama gde kopaju razgranate tunele ili pećine", navodi se na promo strani pustinjske škorpije.

"A kao i znate-već-ko, kada odgovarajuća žrtva dođe, škorpija je kleštima zgrabi i izbode plen...Šarmantno". Za 50 dolara i više, donator može da trajno usvoji škorpiju, a zoo-vrt će osobi koja je inspirisala usvajanje poslati sertifikat i plišanu škorpiju.

Bubašvaba koju zoo-vrt reklamira kao "ljubavni otpad" košta 25 dolara.

"Uz nešto sreće, ova darežljiva donacija će promeniti vašu lošu ljubavnu karmu tako da više nikada nećete sresti bubašvabu", poručuje zoo-vrt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: