Sijetl: Pas koji voli autobuse (VIDEO)

Od 120 miliona ljudi koji su koristili javni prevoz prošle godine u Sijetlu, jedan je pas. Mešanka labradora po imenu Eklipsa je postala redovna putnica na gradskoj liniji nakon što je shvatila kako da sama dođe do parka za pse.

Izvor: B92

Sreda, 14.01.2015.

13:31

Default images
Foto: Printscreen Youtube

"Svi vozači autobusa je znaju. Ona kao čovek sedi u autobusu", rekla je Tiona Rejnvoter, inače redovna putnica na ovoj liniji.

"Ona nas sve usrećuje. Kako da je ne volite?", dodala je ona i piše HuffPost.

Vlasnik psa Džef Jang živi odmah pored stanice i potvrdio je da ponekad Eklipsa sama uskoči u autobus, bez njega, ukoliko nije završio cigaretu na vreme.

Pas je postao redovan putnik na ruti, gde se vozi tri do četiri stanice. "Nađemo se u parku za pse", objasnio je Jang.

Lokalni di-džej Majls Montogomeri je bio zbunjen kada je jednom ona skočila na sedište do njegovog, i gledajući kroz prozor, došla do svoje stanice, a potom elegantno izašla.

Portparolka javnog prevoza u Sijetlu rekla je da je srećna što pas ceni javni prevoz, ali da misli da bi ona ipak trebalo da bude na uzici.

U Sijetlu je dozvoljeno psima da se voze autobusom dok nisu opasnost i ne stvaraju neprijatnosti drugim putnicima.

Sijetl nije jedini grad u kome se psi voze prevozom, to je redovna pojava u Moskvi, gde su psi naučili da se voze metroom i izlaze na odgovarajućim stanicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: