Traži se vozač koji je pustio psa "bez karte"

Ne kaže se tek tako da naše malo drugome vredi sve, a to pogotovo važi u vreme velikih zima poput ove, koje su pogodile Beograd. Na prvoj liniji udara su upravo napušteni psi koji traže mesto da se utople i sklone sa snega.

Izvor: Izvor: 24sata.rs

Ponedeljak, 05.01.2015.

11:30

Default images
Saša Antonijeviæ (www.salemax.rs)

Jedan vozač autobusa u Beograda je pokazao po ko zna koji put, da su Beograđani ljudi sa velikim srcem i dopustio psu lutalici da uđe u autobus koji je vozio, te da se zgreje.

Fotka mokrog i uplašenog psa je brzo obišla internet, a sada je nastala i opšta potraga za vozačem autobusa, kako bi se kontaktirao zbog davanja više informacija o napuštenom psu.

Autor ove fotke je Saša Antonijević, koji je na svom blogu opisao kako ona nastala.

"Kad sam obišao celu ulicu i napravio nekoliko fotografija, otišao sam na autobusku stanicu i sačekao bus 49. Bilo je mesta i seo sam u zadnji deo autobusa. Pogled mi se odmah zaustavio na tužnom, promrzlom psu u prednjem delu vozila. Mislim da je pas ušao za nekim tražeći sklonište od petardi i velike hladnoće (bilo je 12 stepeni ispod nule). Stajao je naslonjen na šipku, sa spuštenim repom, zanoseći se prilikom skretanja i kočenja. Putnici su ulazili i izlazili i niko se nije bunio, sažaljivo komentarisali njegovu jadnu sudbinu. U retrovizoru sam video osmeh vozača, koji je veliki čovek jer nije izbacio psa iz vozila", napisao je Saša na svom blogu Salemax.rs, i dodao da ne zna šta se desilo na kraju sa psom, jer je ostao u autobusu i kada je on izašao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: