Pas opalio metak, ranio vlasnika

Pravilo da oružje nikada ne treba ostavljati na nebezbednom mestu i nezakočeno važi uvek, svuda i u svakoj situaciji - čak i kada je jedini u blizini vaš pas.

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

09:59

Default images

Ričard Fips (46) iz Vajominga ranjen je iz puške u desnu ruku, a metak, koji mu je okrznuo i leđa, ispalio je njegov verni pratilac.

Kako je saopštila lokalna policija, do ranjavanja je došlo kada je Fips sa dvojicom kolega pokušavao da izvuče kamionet iz blata.

U vozilu je bio njegov pas, koji je poslušao komandu da pređe sa prednjeg na zadnje sedište i oslobodi mesto, ali je tada zgazio na otkočenu "vinčesterku" i ispalio jedan hitac, koji je probio karoseriju i pogodio Fipsa koji je stajao iza vozila.

Iako Fipsu život nije ugrožen, postoji verovatnoća da će izgubiti ruku i lekari iz lokalne bolnice se i dalje, četiri dana nakon incidenta, bore da je spasu .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: