Nedelja - dan za Mrnjau fest

Sutra se u Beogradu, Mikser hausu, u organizaciji felinološkog društva Le PETit, održava jedinstveni festival posvećen mačkama - Mrnjau Fest. Darujemo 3x2 besplatna ulaza za one najbrže i najveće ljuditelje najboljih krznenih prijatelja.

Izvor: B92

Subota, 13.12.2014.

15:07

Default images

Tokom ovog mačjeg festivala predstaviće se domaće i strane odgajivačnice, koje će izložiti svoje mace šampione. Mace će se takmičiti za prestižne WCF nagrade, a ljubitelji će moći da se informišu o interesantnim rasama putem prezentacija i direktno od odgajivača.

Izložba se otvara za posetioce u 12h, ringovi za odrasle i mlade mace počinju u 14h, a svečano zatvaranje je predviđeno za 20h. Ulaznice su 350 dinara.

Glavni program festivala je međunarodna izložba mačaka po World Cat Federation pravilima, u svim takmičarskim kategorijama.

Sudije su Anderas Mebijus iz Nemačke, Meri-Klod Lemer iz Belgije i Edina Raposa iz Mađarske. U nadmetanju za titule najlepših učestvuje 90 mačaka. Biće prisutne sve poznate rase, među kojima su sijamci, persijanci, britanke, ruske plave, svete birmanke, mejn-kunovi, sibirci i druge.

Pored njih na izložbi će biti prikazane i neke retko viđene mace, na primer raskošne i neobične mace rasa nibelung i korniš reks.

Iz Atine u Beograd stiže i jedna ekskluzivna premijera: maca rase Afroditin div. Mace i njihovi vlasnici stižu iz svih zemalja u okruženju – Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Grčke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: