Za njega je prvo kupanje najveće uživanje (VIDEO)

Ovo neverovatno slatko štene proživljava svoje verovatno najsrećnije trenutke tokom svog prvog kupanja. A mi možemo samo da mu zavidimo. Ili pak da uživamo u njegovoj sreći.

Izvor: B92

Utorak, 09.12.2014.

16:23

Default images

Maleno, dve nedelje staro kuče pronašli su volonteri američke Službe za životinje u Dalas (Dallas Animal Service), u čijem skloništu trenutno boravi čekajući na vlasnika.

Istovremeno je pronađena i njegova sestra, a sada o njima brine Kler Fauler (21), volonterka centra “Rescue Me” Službe za životinje u Dalasu, prenosi Dejli telegraf.

“Kada smo ih pronašli, bili su prekriveni buvama i verovatno ne bi preživeli dugo bez svoje majke”, objašnjava ova studentkinja. “Njima je sada potrebna celodnevna nega, s obzirom na to da ne mogu još uvek sami da regulišu potrebe kao što je vršenje nužde, ali ni telesnu temperaturu.”

Ona je dodala da trenutno ima vremena da vodi konstantnu brigu o njima, a hrani ih na svakih nekoliko sati. Takođe je primetila da je ovo štene u kupki uživalo znatno više nego njegova sestra.

“Toliko je uživao u kupanju da sam morala to da zabeležim. Izgledao je tako zadovoljno”, kazala je ona.

Štenci su još uvek toliko mali da nemaju imena, a Kler Fauler navodi da tu čast ostavlja onima koji usvoje ove lepotane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: