Prognoza: Veselo, sa upadima psa (VIDEO)

Meteorolog Rajan Filips bio je zatečen kada mu se tokom direktnog emitovanja vesti pred kamerama pridružio i vidno raspoložen pas.

Izvor: B92

Utorak, 02.12.2014.

11:34

Default images

Naime, dok je u svom redovnom terminu na Majami TV najavljivao kakvo će vreme očekivati stanovnike Majamija narednih dana, Rajanu je u kadar uleteo i pas, koji je bio toliko nestrpljiv da nije mogao da sačeka svoj termin.

Iako je pred kamerama trebalo da se pojavi nešto kasnije, ovaj veseli ljubimac zauzeo je svoju teritoriju pred malim ekranima i nije imao nameru da je tako lako napusti.

Star svega godinu dana, ovaj američki buldog zove se King (engl. kralj) i trebalo je da bude zvezda segmenta “Ljubimac nedelje”. On se, izgleda, odlučio da tu titulu zasluži nešto ranije nego što su zaposleni u Majami TV planirali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: