Mačka ispala iz ruke spasiocu s visine (VIDEO)

Jedna Mačka Iz Kalifornije tri dana je živela je "na ivici", zarobljena među žicama na vrhu telefonskog stuba u Los Anđelesu.

Izvor: zivotinje.rs

Sreda, 26.11.2014.

09:05

Default images

Nesrećnu životinju su primetili prolaznici koji su u pomoć pozvali gradsku komunalnu službu, specijalizovanu za održavanje struje i vode.

Da nisu stručni u spasavanju životinja oni su pokazali kada je jedan radnik, koji je pokušavao da spasi macu sa stuba, životinju ispustio sa velike visine. Nije joj pomogla ni vlasnica koja je pokušavala da je uhvati ćebetom.

Srećom, maci nije bilo ništa. Ako je istina da mačke imaju devet života, ova srećnica upravo je jedan potrošila. Osim što je preživela mogući strujni udar, preživela je i pad sa velike visine.

Na internetu se pojavio i snimak neuspešnog spasavanja, a sa njim su se javile i polemike da li je radnik mačku namerno bacio. Iako se na prvi pogled tako čini, on ju je ispustio nakon što ga je ogrebala.

Životinja je, srećom, preživela incident bez posledica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: