Pariz: Lov na odbeglog tigra se nastavlja

Lov na tigra koji je primećen na parkingu jednog supermarketa u Francuskoj danas se nastavlja.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.11.2014.

17:03

Default images

Pripadnici policije, žandarmerije, vojnicu i vatrogasci, uz podršku helikoptera i termičkih kamera, tragaju za životinjom u zoni veličine četiri ili pet fudbalskih terena u Montevrenu, oko 40 kilometara istočno od Pariza.

Jedna žena se juče obratila vlastima pošto je videla veliku mačku na parkingu supermarketa. Ona je uspela i da fotografiše tigra, a kasnije u toku dana je životinja viđena i na drugoj lokaciji.

Žiteljima Montevrena i okolnih mesta savetovano je da ne idu pešice i da izbegavaju šumovite predele. Snage bezbednosti raspoređene su oko škola, posebno pre početka nastave.

Vlasti su na osnovu raspoloživih informacija potvrdile da je u pitanju tigar, mada je prilikom sličnih dojava u prošlosti utvrđeno da je odbegli tigar zapravo velika mačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: