Kako da pomognem svom starom psu?

Petar Jakovljević: Imam mešanca niskog rasta koji je u oktobru napunio 16 godina. Noću dok spava počne da brzo mrda šapama kao da trči (u ležećem položaju). Sumnjam na problem sa nervima, posto ima uklještenje u kičmi. Kako da mu ublažim taj problem da može mirno da spava?

Izvor: B92

Četvrtak, 06.11.2014.

12:44

Default images

Ako pas ima neurološko, ortopedsko ili kombinaciju ova dva oboljenja, najbolje je da se konsultujete sa svojim veterinarom, koji je već u toku sa celokupnom problematikom.

Podatke koje ste mi izneli su veoma oskudni, naročito za senior jedinku kao što je Vaš pas, gde se mora voditi računa i o funkciji ostalih organskih sistema (funkcija jetre, bubrega, gastrointestinalnog trakta ...), kod propisivanja drugih lekova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: