Displazija kuka i kako je lečiti

Milan Drobnjaković: Imam tigrastog boksera starog 11 godina. Poslednjih pola godine pojavila mu se displazija kuka i šepa na zadnju nogu. Na toj strani se vidi i izbocina kuka. Postoji li neko rešenje za ovo? Veterinar mi je rekao da mu povremeno dajem “nimulid” .

Izvor: B92

Nedelja, 05.10.2014.

11:24

Default images

S obzirom na to da je u pitanju pas senior kategorije, nikako ne bih preporučila davanje lekova koji nisu veterinarski proizvodi .

Ako je nakon postavljene dijagnoze (obavljen detaljan klinički, ortopedski ,neurološki pregled, rendgenološko snimanje problematične regije) utvrđeno da pas treba da uzima nesteriodne antireumatike, opredelite se za veterinarske proizvode, koji su namenjeni za upotrbu kod pasa (smanjujete rizik od neželjenih efekata leka na minimum).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: