Udomite psa na Ušće dog festu

Prvi beogradski sajam opreme, hrane i kozmetike za pse i druge kućne ljubimce, Ušće dog fest, biće održan ovog vikenda, a manifestacija ima i humanitarni karakter udomljavanja napuštenih pasa iz beogradskih azila i pružanju podrške onima koji odluče da usvoje životinju.

Izvor: Tanjug

Subota, 27.09.2014.

10:15

Default images

Foto: Christopher Lancaster/Flickr.com

Na sajmu, koji zajednički organizuju Magazin Pas i TC Ušće, učestvovaće najveći domaći uvoznici, distributeri i prodavci hrane za kućne ljubimce.

Prvi put u Srbiji na jednom mestu naći će se proizvodi najvećih svetskih proizvođača i domaćih brendova hrane za pse kao i preduzeća koja ih uvoze i distribuiraju -

Svoje štandove, na platou ispred ulaza u TC Ušće, imaće i renomirani kozmetičari za pse, vlasnici frizerskih salona i proizvođači opreme i aksesoara za kućne ljubimce.

Posetioce, kako je saopštio organizator, očekuju posebni sajamski popusti, nagradne igre, revije pasa, demonstracije pravilnog održavanja dlake i kože pasa, saveti trenera i veterinara, revije.

Centralni događaj Ušće dog festa biće sutra kada će se održati humanitarna revija napuštenih pasa, uz učešće poznatih glumaca, pevača...

Na sajmu će svoje štandove imati i organizacije za brigu o životinjama koje će prikupljati donacije u vidu novčanih priloga, ali i hrane, ogrlica, preparata protiv buva i krpelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: