Priča o mačetu zvanom Gotam (FOTO)

Ovo je priča o borbenom mačetu koje je imalo mnogo sreće i uz pomoć jednog plemenitog čoveka je preživelo kada su svi od njega digli ruke. Vratilo je svom vlasniku, višestruko.

Izvor: B92

Nedelja, 13.07.2014.

17:32

Default images

Malo riđe mače nađeno je pokraj puta. Jedan divan čovek uzeo ga je, hranio, pazio i mazio i vratio ga u život, iako mu je rečeno da mala riđa krznena loptica neće preživeti.

"Jednog letnjem dana pre dve godina, igrao sam igrice s braćom. Odlučili smo da odemo do tržnog centra i odmorimo. Na putu našli smo ovog malog stvora, osuđenog da umre - potpuno slepog i bolesnog. Tražio sam njegovu mamu, ali je nije bilo nigde pa sam ga poveo sa sobom", prisetio se vlasnik ove mace.

Veterinar mu je rekao da će najverovatnije umreti, pošto ima svega dve nedelje i bolestan je. "Prihvatio sam izazov i dao mu ime Gotam", kaže njegov vlasnik.

Nakon dugo vremena, nege, kapi, toplih peškira i antibiotika mali Gotam je počeo da otvara oči. Dobio je i svoju plišanu igračku da ga greje i sa njom se mazi.

Ubrzo je Gotam postao gladan i njegov apetit se razvio. Iskoristio je jedan od devet života i na kraju se razvio u lepu i veliku mačku.

"I dalje ne zna da mjauče ali 90% svog vremena provodi u predenju. Ne znam da li sam zbog toga Betmen ali sam mu najbolji prijatelj", napisao je njegov spasilac. Story of a Cat named Gotham

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: