Kakvi su vlasnici pasa a kakvi mačaka?

Nedavno istraživanje osiguravajuće kompanije za ljubimce Petplan pokazalo da su psi najčešći ljubimci u Velikoj Britaniji, ali da su njihovi vlasnici marljivi i društveni. Vlasnici mačaka generalno su sramežljivi, usamljeni i neuredni.

Izvor: B92

Subota, 29.03.2014.

19:00

Default images

Vlasnici kunića su kreativni, povučeni i rastreseni, piše Dejli mejl.

Vlasnici pasa i zečeva opisali su sebe kao ranoranioce, a vlasnici mačaka kao noćne ptice. Među ispitanicima je najpopularnija životinja pas, kojeg ima 77 posto vlasnika ljubimaca. 21 posto ispitanika činili su vlasnici mačaka, a dva posto zečeva.

Svaki učesnik trebalo je da sebe opiše u tri reči. Više od polovine vlasnika pasa opisalo se rečju "marljiv", trećina ih se izjasnila društvenim i logičnim, a petina urednim.

21 posto vlasnika mačka izjasnio se kao introvertno, a 20 posto opisalo je sebe kao neuredne. 56 posto vlasnika kunića smatra se kreativnima, trećina povučenima, a 16 posto rastresenima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: