Nema ko da vam pričuva ljubimca? Postoji vrtić za pse /VIDEO

Imate ljubimca, ali naravno i posao. Ne znate gde ćete da ga ostavite tokom dana, ili kada imate neke društvene aktivnosti? Rešenje za vas je vrtić za pse!

Izvor: B92

Četvrtak, 21.09.2017.

15:25

Nema ko da vam pričuva ljubimca? Postoji vrtić za pse /VIDEO

Biljana Marić Lazić, koja brine o psima u vrtiću, kaže da ljudi vide promene kod svojih ljubimaca, nakon što neko vreme provedu u boravku.

"Kažu da njihovi ljubimci prestaju da se na ulici ponašaju agresivno prema drugim psima. Oni ovde nauče da dele, poslastice, igračke. Nauče da se lepo igraju, da nisu opasnost jedan drugome."

Obrok, šetnja, popodnevna dremka. Ljubimac ovde ima sve što poželi.

"Neki psi jedu jednom dnevno, neki dva,a neki tri puta, ne jede svaki pas istu hranu. O tome strogo vodimo računa i poštujemo šta vlasnici kažu. Tokom obroka pse odvajamo, da bi imali svoj mir."

Kada dođu, psi prolaze kroz period adaptacije na vrtić, ali i njihovi vlasnici, koji vrlo često za svoje ljubimce imaju posebne zahteve.

"Žena je donela raznobojne peškiriće i rekla nam da jedan damo pre podne, drugi po podne. Ja kažem - gospođo oni su daltonisti! I na kraju psu uopšte nisu trebali peškirići, jer ovde ima i društvo i igračke."

Vašeg ljubimca možete ostaviti na sat, dva ili čitav dan. Cena po satu je oko 200 dinara, za tri sata 500, ceo dan 1200, a ukoliko redovno dolazi i za to postoje pogodnosti.

I još nešto, u vrtiću ove divne vaspitačice mogu organizovati i proslavu rođendana vašeg kućnog ljubimca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: