Vlasnici zahtevali da se pas uspava jer je "paralizovan", ali...

Nisu svi vlasnici kučića blagonakloni prema njima, štaviše ima i onih koji ne brinu mnogo o svojim ljubimcima.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.07.2017.

08:40

Default images

A post shared by Hand In Paw. (@handinpaw) on

Ovo kučence staro šest nedelja vlasnici su doveli kod veterinara sa namerom da ga uspavaju, uz obrazloženje da je paralizovano. Međutim, kada su ga ostavili, veterinar je, nakon što je bespomoćno kuče odreagovalo, ustanovio da nije paralizovano, već da ima hipoglikemiju, odnosno, nizak šećer u krvi i da je to bio razlog zašto je nepokretan.

Kučetu je uključena infuzija, a nakon toga počeo je sam da se hrani. Smešteno je u centar za nezbrinute životinje, nekoliko dana kasnije potpuno se oporavilo. Ubrzo je pronašlo stalni dom i ljude koji će napokon brinuti o njemu i koji će mu poklanjati pažnju i ljubav.

Iz veterinarske stanice navode da se ovakvi slučajevi sve češće dešavaju i da ljudi zbog sitnica žele da uspavaju svoje kućne ljubimce. Srećom, ovaj pas je spasen na vreme i sada uživa u svom novom domu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: