Tim je najmanji pas na svetu - probajte da mu odolite!

Tim, jorkširski terijer dobio je titulu najmanjeg psa u Britaniji nakon što je pobedio smrt i odlučio da živi!

Izvor: B92

Utorak, 27.06.2017.

11:45

Default images

Štene staro sedam nedelja imalo je samo 70 grama na rođenju, a njegovi vlasnici nisu ni mislili da će uopšte preživeti.

Kada se rodio nije disao, a njegova gazdarica Andrea Mekgovan ga je oživljavala trljajući ga peškirom. Nakon toga nedeljama su ga hranili na flašicu na svaka dva sata dok nije postao dovoljno jak.

Štenče je sada zdravo, a veterinari kažu da je vrlo verovatno da će izrasti u zdravog psa. Zbog svoje neodoljive veličine on je postao prava zvezda u prodavnici ribe u Boltonu koju drži njegova vlasnica.

“Mušterije ga obožavaju i žele da ga vide čim uđu u radnju. Neki su hteli i da ga vode kući“, rekla je i opisala kako su izgledale prve nedelje sa njim – “Bilo je iscrpljujuće jer sam se jako brinula da ne dehidrira ako propustim da ga nahranim. Pošto bih ga nahranila onda bih trljala njegov stomak kako bi mogao da vrši nuždu“

Iako mali Tim je mnogo hrabriji od braće i sestara i svaki dan dobija na kilaži.

Bravo, mališa!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: