Vatrogasci dvaput za sat skidali s krova istog haskija

Vatrogasci u američkom gradu Nantikouk u Pensilvaniji dva puta u sat vremena morali su da spasavaju istog haskija koji se popeo na krov, piše Sputnjik.

Izvor: Sputnik

Nedelja, 05.03.2017.

08:50

Vatrogasci dvaput za sat skidali s krova istog haskija
Foto: Thinkstock / ilustracija

Predstavnici vatrogasne brigade rekli su da ih je pozvao jedan meštanin i rekao da se pas zaglavio na krovu. Oni su došli na poziv i uvukli psa u kuću. Vlasnik psa nije bio tamo.

Šef vatrogasne brigade Nantikoka Kevin Hjezelton ispričao je za portal "Insajd edišen" detalje incidenta. Prema njegovim rečima, prvi put su bili pomalo nervozni kada su se približili psu, ali su shvatili da je pas Maverik veoma druželjubiv.

Nakon tridesetak minuta, ponovo im je stigao poziv sa iste adrese. Haski je, izgleda, uspeo da otvori prozor i ponovo se popne na krov.

"Komšija je video kako pas ponovo otvara prozor. Nismo hteli da psić padne sa krova“, objasnio je on. "Bio je lep, topao dan, a on je želeo da bude napolju“, našalio se Hejzelton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: