Dirljivo: I Subotica ima svog Hačika

Životinje.rs prenose priču jedne čitateljske iz Subotice, o psu koji danima čeka svog vlasnika.

Izvor: zivotinje.rs

Utorak, 24.01.2017.

08:50

Dirljivo: I Subotica ima svog Hačika
Foto: Thinkstock / ilustracija

Naime, u centru Subotice već nekoliko dana pored jednog bicikla sedi crni pas. Ni danju, ni noću, na temperaturama ispod nule, pas ne napušta bicikl i ne dozvoljava nepoznatim ljudima da mu priđu!

Bernadeta Horvat je ispričala da pas na ovom mestu čeka vlasnika i da ni danju, ni noću ne odlazi nikud.

Ona za ovaj slučaj zna od petka, ali pas je tu možda čak i duže:

"Ne znamo šta je moglo da se desi, on je tu od petka, ne mrda, spava pored bicikle i smrzava se... Hranimo ga i donosimo toplu vodu. Ćebe smo mu stavili i pokušavamo saznati čiji je i šta se desilo. Ne dozvoljava da mu se priđe, ne možemo ga uhvatiti da očitamo čip, ako ga uopšte ima...", kaže nam naša čitateljka.

Ukoliko prepoznajete ovog psa ili znate kome pripada, molimo vas da obavestite vlasnika da ga pas čeka na ovom mestu (Subotičani će prepoznati lokaciju sa fotografija)!

Pas se možda izgubio, pa je važno što pre saznati kome pripada kako se ne bi više smrzavao na ulici...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: