Šta se dogodi kada čopor pasa pustite na sneg? (VIDEO)

Jedna od omiljenih aktivnosti svakog psa je igranje na snegu. Međutim, šta se dogodi kada se u snežnu avanturu upusti čitav čopor?

Izvor: zivotinje.rs

Ponedeljak, 02.01.2017.

08:50

Šta se dogodi kada čopor pasa pustite na sneg? (VIDEO)
Foto: Screenshot

Mičigen je proteklih dana pogodila neobično snažna oluja, iza koje je ostao debeo snežni pokrivač, koji je kao poručen za grupu radoznalih kuca iz dnevnog boravka Kamp Fifo.

Zaposleni su odlučili da svoje drugare obraduju jednom šetnjom, koju su snimili, a video-snimak zatim okačili na Jutjub. Uprkos visokom snegu, kuce su se divno zabavile, a hladnoća im, po svemu sudeći, nimalo nije pokvarila raspoloženje. Izvor: zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: