Oporavlja se štene pozitivno na heroin i metamfetamin

Kalifornijska policija izdala je u martu nalog za hapšenje 40-godišnjeg Džošue Vesta, pod sumnjom da se u njegovom posedu nalazi droga. On je uhapšen u motelu, u kojem je osim narkotika pronađen i mešanac terijera po imenu Buba.

Izvor: Newser

Ponedeljak, 23.05.2016.

13:00

Oporavlja se štene pozitivno na heroin i metamfetamin
Foto: Thinkstock / ilustracija

Prema pisanju CBS Los Angeles, Buba je bio vrlo letargičan, a analiza krvi pokazala je da je bio pozitivan na heroin i metamfetamin.

“Ova vest nas je veoma pogodila. Ovo je prvi put da je neko prijavio davanje droge životinji”, izjavio je poručnik Robert Rajt.

Pas je predat na lečenje Udruženju za brigu o životinjama okruga Orindž, koje navodi da se Buba trenutno oseća ‘odlično’, ali da lečenje još traje. Kada bude bio izlečen, preuzeće ga lokalna spasilačka organizacija koja će pokušati da mu pronađe novi dom, piše Newser.

Uprkos tome što još nije sa sigurnošću ustanovljeno kako je droga dospela u organizam psa, policija trenutno pokušava da izdejstvuje da se Vest, osim za posedovanje narkotika, optuži i za zlostavljanje životinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: