Mislili da pas napada devojčicu, on joj spasavao život

Njegovi vlasnici kažu da je Haus savršen ljubimac.

Izvor: B92

Subota, 21.05.2016.

08:50

Mislili da pas napada devojčicu, on joj spasavao život
Foto: Screenshot

On je nemački ovčar koji ima 2 godine i 35 kilograma čiste ljubavi i odanosti, naročito kada je reč o njegovoj maloj vlasnici, sedmogodišnjoj Moli Di Luka. To je pokazao pre nekoliko dana kada je spasio Moli život, zbog čega je zamalo izgubio sopstveni život!

-U sredu popodne Moli je bila u zadnjem dvorištu sa svojom bakom i Hausom. Pas je odjednom počeo da skače, prilazi i odmiče se od Moli, da pokazuje zube i reži. Moli je bila zbunjena jer nikada do tada nije videla svog Hausa da prema njoj pokazuje bilo kakvu agresiju... – rekli su roditelji devojčice.

Da pas nije imao nikakvu nameru da napadne devojčicu, već da ju je samo štitio, pokazala je krv koja je počela da se prikazuje na njegovoj nozi...

-Sledeće što smo primetili je da je Haus počeo da cvili i šepa... Stavili smo ga u auto i odvezli do veterinara. Tamo je konstatovano da Haus ima 3 ujeda zmije na nozi...

Njegovo stanje je do juče bilo neizvesno. Bivalo mu je bolje, pa se pogoršavalo... Zmija je ispustila jak otrov, pa je veterinarima trebalo dosta vremena da povrate Hausa. Ipak, on je danas pušten na kućno lečenje i vremenom će se i potpuno oporaviti.

-Kasnije smo sklopili celu priču i znamo šta se dogodilo u dvorištu. Haus je stao između zmije i naše Moli, galamio je da otera zmiju, trpeo je ujede, ali se nije odmicao već je stajao ukopano kako bi zaštitio naše dete... – kažu potreseni roditelji devojčice.

Izvor: zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: