Osmišljena prva automatska mašina za pranje pasa

Pranje psa se vrlo često za vlasnike može pretvoriti u noćnu moru – ljubimci se neprestano meškolje, voda i pena lete na sve strane, i ljudi uskoro postaju vrlo iscrpljeni.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.04.2016.

10:40

Osmišljena prva automatska mašina za pranje pasa
Foto: Screenshot

Zato nije ni čudo što su brojni vlasnici hiljadu puta do sada pomislili da bi bilo lepo da neka mašina može da obavi taj posao umesto njih.

Nedavno se njihova želja ispunila – studenti iz Tajlanda osmislili su mašinu koja kupa pse. Izum se sastoji od plastičnih cevi i motorizovanih četki, koje kvase telo ljubimca vodom i trljaju ga sapunicom.

Kako ovo iskustvo ne bi bilo isuviše traumatično za životinju, na mašini se nalazi otvor kroz koji ljubimac može da izbaci glavu da bi ga vlasnik maženjem umirio.

S druge strane, brojni korisnici društvenih mreža prokomentarisali su da ceo proces deluje suviše okrutno i da svoje miljenike nikad ne bi prisilili na tako nešto, piše Dejli mejl.

Šta vi mislite?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: