Pas ne želi da se pomeri od preminulog vlasnika

Pas slomljenog srca iz Čilea ostao je vlasniku veran do kraja...

Izvor: B92

Sreda, 20.04.2016.

14:50

Pas ne želi da se pomeri od preminulog vlasnika
Foto: Thinkstock / ilustracija

Na fotografijama koje su nedavno objavljene na društvenim mrežama može se videti kako pas zvani Doki leži pored tela mladića koji je preminuo nakon što ga je pregazio auto.

Radnici hitne pomoći bili su toliko dirnuti upornošću psa da su odlučili da zabeleže prizor i podele ga s korisnicima Fejsbuka.

Nesreća se dogodila u blizini grada Konsepsiona. Preminuli Leonardo Valdes imao je 23 godine, piše Dejli mejl. Ovo je poslednji od brojnih primera vernosti koje su životinje pokazale prema svojim vlasnicima.

Ranije ovog meseca mediji su pisali o mački u Rusiji koja se godinama ne udaljava od mesta na kojem su je vlasnici napustili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: