10 najčudnijih stvari koje su psi progutali

Na ovoj neobičnoj listi našli su se neki predmeti koje nikada ne biste očekivali. Ipak, sve priče imale su srećan kraj...

Izvor: zivotinje.rs

Sreda, 25.11.2015.

11:58

Default images

Foto: Osvaldo Gago / Flickr.com Kamenje



Šestomesečni labrador progutao je, veorvali ili ne, čak 13 kamenova. Vlasnici su primetili da je pas počeo da odbija hranu i odmah potražili pomoć veterinara. Imali su šta da vide! Operacija i oporavak ljubimca vlasnike je koštao 1.500 dolara. 



Strela 



Preslatka ženka boksera po imenu Beti još kao štene je ugrabila priliku da pobegne u vrt porodične kuće, gde se dokopala dečje igračke u vidu strele duge 25 i po centimetara, koja je služila za dečju igru. Beti je strelu, koja je bila velika gotovo kao i ona, progutala, ali i ova priča imala je srećan kraj. 



Villjuška 



Desetogodišnji haski Apači bio je vrlo nestrpljiv, pa je, umesto večere, pojeo viljušku, koja je zatim probila žilu u njegovim grudima. Apači je prošao kroz nekoliko transfuzija krvi i vrata brojnih veterinarskih ordinacija. Ali upornost se isplatila i on se oporavio. 



Homer Simpson 



Figurica Homera Simpsona nalazila se kao iznenađenje u čokoladnom jajetu, ali dalmatinac Diksi bio je veoma nestrpljiv i pojeo figuricu. Nakon što se razboleo i počeo da gubi kilograme, Diksi je završio na operacionom stolu. Od tada jede samo pseću hranu!

Fudbalska lopta 



Junak ove priče nesuđeni je fudbaler, ali ne zbog nedostatka talenta ili povrede, već zato što se rodio kao labrador. Sva sreća, bila je izduvana.
Foto: Thinkstock
Foto: Steve Baker / Flickr.com

Verenički prsten 



Labradoru Saksu se baš dopao verenički prsten njegove vlasnice. Ona je zatim morala da ga prati po kući kako bi pronašla prsten... Ako nas razumete. 



Nokti 



Roksi je možda želela duge veštačke nokte, ili samo da se poigra sa njima. Ali kada je uspela da u stanu pronađe kutiju sa veštačkim noktima, pojela ih je čak 130 a zatim završila na operaciji. Sad preferira prirodno.

Mobilni telefon 



Njegov vlasnik stalno je gledao u svoj mobilni telefon. To je dosadilo dobermanu Neru, koji je skočio i zagrizao, pa potom progutao telefon. Nero se oporavio, ali telefon nije bio te sreće. 



Golf-loptice 



Jedan pas progutao je čak devet loptica za golf. Srećom, veterinari su rešili problem i pas se oporavio. 



Gumena patkica 



Sedmomesečni staford iz Engleske, iz želje da mu drugi pas ne otme igračku, pojeo je gumenu patkicu. Ozi je zatim završio na operaciji, a srećom, sve je prošlo kako treba. Izvor: zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: