Pogledajte kako psu na prevaru dati lek

Davanje leka psu nije tako lako kako se na prvi pogled čini. Ipak, postoje trikovi koji će vam olakšati taj posao.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.11.2015.

10:57

Default images
Foto: YouTube Screenshot

U članku Kako pravilno i lako dati psu lek? objasnili smo nekoliko trikova kako psima dati tabletu, sirup ili sipati mu kapi za oči.

Ne uspe li vam neki od navedenih trikova, pogotovo kad su u pitanju tablete postoji još jedan trik na koji psi često nasedaju. Kao što možete videti vlasnik je svom psu prvo rekao da dođe po tabletu, što je pas ignorisao.

Kad je ipak počeo da viče 'NE' želeći psu da ukaže da to nije za njega pas se svim silama potrudio dobije 'zabranjeno voće'.

U svom naumu uspeli su oboje - vlasnik je psu dao tabletu, a i pas je dobio ono što je od vlasnika tražio.

Kako bi vaš pas reagovao u ovakvoj situaciji? Naši psi na primer slično reagiraju kada treba da traže nešto što inače ne smeju da dobiju. S tabletama još nismo probali, ali nikad se ne zna kada će nam ovaj trik zatrebati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: