Rusija Francuskoj šalje policijskog psa da odmeni Dizel

Ruska policija pokloniće psa francuskim snagama, u znak solidarnosti, nakon što je policijska keruša Dizel u sredu ubijena u San Deniju tokom napada ekstremista.

Izvor: Independent

Subota, 21.11.2015.

12:02

Default images
Tanjug / AP / Russian Interior Ministry Press Service

Ruski pas Dobrinja, koji je dobio ime po heroju iz narodnog folklora, biće predat Francuskoj “da zameni Dizel u znak solidarnosti sa francuskim narodom i borbom policije protiv terorizma”. Inače, u ruskom predanju, Dobrinja je vitez koji je otelotvorenje dobra, nesebičnosti i snage.

Tokom policijske racije, koja se dogodila u pariskoj četvrti Sen Deni, osim Dizel poginule su i dve osobe, a petoro policajaca je povređeno. “Tvit” kojim je policija obavestila javnost o njenoj pogibiji podeljen je više od 16.000 puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: