Podelio ćebe s lutalicom iako se i sam smrzavao

HRT je danas na svom profilu objavio dirljivi video koji su reporteri snimili u Opatovcu.

Izvor: B92

Petak, 25.09.2015.

13:45

Default images
Foto: Screenshot

Na snimku je prikazan Sirijac koji je, iako se i sam borio s hladnoćom i kišom, psa lutalicu koji je došao do njega umotao u ćebe i ugrejao ga.

Inače, izbeglice su se ove noći, zbog zaista teških vremenskih uslova, teško snalazile u izbegličkom kampu nedaleko od Tovarnika, piše portal Index.hr.

Od početka krize, 16. septembra, do sada je u Hrvatsku ušlo 58.888 migranata i izbeglica, saopštio je potpredsednik Vlade, ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić.

U Opatovcu se noæas pojavio i jedan pas lutalica. Izbjeglice iz Sirije novinarima su isprièale kako je drhtao od hladnoæe pa su s njim podijelili pokrivaè. I sami su zbog gužve noæas ostali bez šatora pa su spavali na otvorenom.

Posted by HRT Vijesti on Friday, September 25, 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: