Zoohigijena: "Ne učestvujemo u prodaji pasa"

Javno komunalno preduzeće Zoohigijena i veterina iz Novog Sada demantovalo je danas da učestvuje u prodaji pasa u inostranstvu.

Izvor: Beta

Petak, 04.09.2015.

20:15

Default images
Foto: Thinkstock

"Odgovorno tvrdim da JKP Zoohigijena i veterina ni na koji način nije umešana u bilo kakav legalan, a kamoli ilegalan transport i prodaju pasa u inostranstvu", navodi se u sapopštenju koje je potpisao direktor tog preduzeća Aleksandar Bursać.

Organizacija Link plus iz Beograda saopštila je juče da će podneti prijave veterinarskoj inspekciji i policiji jer postoje indicije da pojedini rasni psi iz prihvatilišta u Novom Sadu na nezakonit način završavaju u inostranstvu.

Link plus je saopštio da su do sada u inostranstvu udomljene mnoge doge i stafordi iz novosadskog prihvatilišta kojim rukovodi Javno komunalno preduzeće Zoohigijena i veterina.

Aleksandar Bursać je optužio predsednicu organizacije Link plus Natašu Vukmirović da se služi "klasičnim spinovanjem i obmanjivanjem" građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: