Keruša usvojila osam štenaca

Osam tek rođenih kuca našlo se u jednom britanskom prihvatilištu za napuštene životinje nakon što su ostali bez majke. Iako su bili na ivici smrti, novi život im je podarila majčinska ljubav keruše koja ih je usvojila.

Izvor: B92

Sreda, 17.06.2015.

08:50

Default images

Ženka nemačkog ovčara po imenu Timber nedavno je donela na svet dva mališana. Da ljubav ne poznaje granice pokazao je njen nesebični čin, jer je ona usvojila osam štenaca koji su tek stigli u prihvatilište i pružila im jednaku pažnju i negu kao i svojim mladuncima.

Kada su donete u prihvatilište, kuce su bile stare manje od nedelju dana. Prvih dana osoblje ih je hranilo bočicom, a onda su dobili novu mamu. Timber ih je odmah prihvatila kao svoje i sada se rado brine o ukupno deset mladih života.

- Neverovatno je sa kojom pažnjom ona brine o njima. Ne znamo da li bi sve kuce preživele da nije bilo nje. Sada svi zajedno čine jednu veliku i srećnu pseću porodicu - objašnjava trener Beki Hemphil ,koja radi sa životinjama u centru.

Štenci će ostati uz svoju novu majku dok ne odrastu dovoljno da vode samostalan život, spremni za porodicu koja će ih prihvatiti i pružiti im ljubav kao što je to učinila ova nesebična keruša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: