11 najčudnijih stvari koje su psi uspeli da progutaju

Na listi su se našle lopte, noževi, golf loptice i gumene patkice, ali na svu sreću, sve priče imale su srećan kraj.

Izvor: Index.hr

Sreda, 10.09.2014.

08:50

Default images

Možda ste mislili kako su 43 i po čarape nešto najčudnije što pas može da pojede.

Međutim, prevarili ste se.

1. Kamenje

Radi se o njih 13, a sve to progutao je šestomesečni labrador, koji je zbog toga počeo da odbija hranu. Zabrinuti vlasnici odveli su ga kod veterinara i imali su šta da vide. Vađenje kamenja i oporavak njihovog ljubimca koštao ih je 1.500 dolara.

2. Gumena patkica

U Engleskoj, sedmomesečni staford odlučio je da se "nahrani" onime što mu je u prethodnom okršaju počeo otimati drugi pas. Kako ne bi izgubio, Ozi je progutao patkicu i završio na operaciji. Sva sreća, sve je prošlo kako treba.

3. Strela

Preslatki bokser Beti, kao štene je ugrabila priliku da pobegne u vrt porodične kuće. Tamo je pronašla 25,5 centimetara dugu strelu, koja je služila za dečju igru i progutala je. Strela je bila velika gotovo kao i ona, ali i ova priča imala je srećan završetak.

4. Villjuška

Desetogodišnji haski Apači, bio je vrlo nestrpljiv pa je umesto večere, koja je očigledno kasnila, pojeo pribor za istu. Radilo se o viljušci, koja je zatim probila žilu u njegovim grudima, zbog čega je Apači prošao kroz nekoliko transfuzija krvi i vrata brojnih veterinarskih ordinacija. I on se oporavio.

5. Homer Simpson

Figurica Homera Simpsona nalazila se kao iznenađenje u čokoladnom jajetu, ali dalmatiner Diksi bio je pregladan da bi se zamarao takvim stvarima. Nakon što se razboleo i počeo da gubi kilograme, Diksi je završio na operacionom stolu i sada jede samo pseću hranu.

6. Verenički prsten

Za noćnu moru svake žene, pobrinuo se labrador Saks. Verenica je tada morala da ga prati po kući kako bi pronašla prsten... Ako nas razumete.

7. Nož

Šest meseci star staford Kajl imao je bliski susret s dugačkim nazubljenim kuhinjskim nožem, ali nekim čudom nije povredio nijedan organ.

8. Nokti

Roksi je htela baš poput svoje vlasnice da ima lepe i duge veštačke nokte, pa kada je uspela da ih u stanu pronađe, pojela ih je 130 i završila na operaciji. Sad preferira prirodno.

9. Mobilni telefon

Za ovu priču zaslužan je jedan doberman, kom je dosadilo što mu njegov vlasnik ne pridaje dovoljno pažnje zbog svog mobilnog telefona. Skočio je i zagrizao, pa potom progutao isti. Nero se oporavio, ali telefon nije bio te sreće.

10. Golf loptice

I to njih 9. Vrlo verovatno je vlasnik bio sredovečni gospodin zaluđen ovom igrom.

11. Fudbalska lopta

Junak ove priče nesuđeni je fudbaler, ali ne zbog nedostatka talenta ili povrede, već zato što se rodio kao labrador. Sva sreća, bila je izduvana.

Foto: Image courtesy of antpkr at FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: