Ljubimac na B92.net

Pas i miš oduševljavaju Kubance

Živopisne ulice starog dela kubanske prestonice Havane pune su raznih atrakcija ali ovih dana najveću pažnju privlače dva malena drugara.

Izvor: B92
Podeli

Negrito je simpatično crno štene koje, kao i svaki stanovnik Kube,voli da uživa u hladovini sa svojim slamnatim šeširom. Međutim, trenutke odmora često prekida njegov najbolji drugar, beli miš koji voli da mu se vere po leđima.

Obe životinje tokom vrelih avgustovskih dana postale su prava atrakcija Kube pa sve veći broj turista voli da uživa u njihovim dogodovštinama.

Njihov vlasnik Migel Dijas pokušao je da ih nauči nekim trikovima, ali simpatični drugari salve smeha najlakše izazivaju spontanim gestovima i veselim igrarijama.

Prati B92 na Viberu

Psi

Ovo je zgodan način da na miru operete psa

Neki psi vole brčkanje u kadi, ali mnogi nisu baš oduševljeni tom idejom. Srećom, psima je lako skrenuti pažnju. Vlasnik njujorškog bernardinac Džordža nije digao ruke, već je lukavo doskočio svom ljubimcu. Jednu stranu kade namazao je namazom koji pas obožava, a ljubimac nije ni primetio da ga neko tušira dok je uživao u poslastici.

Psi nedelja 24.09. 08:40 Komentara: 2
strana 1 od 149 idi na stranu