Zbog čega mom psu drhte noge?

Boris Đukanović: Imam štene rase Cane Corso, koje hranim isključivo granulama super premium kvaliteta. Primetio sam da mu nekada drhte noge, pa me interesuje da li je to možda zbog nedostatka kalcijuma i da li da ubacim dodatke u ishrani?

Izvor: B92

Utorak, 24.02.2015.

21:57

Default images

Postoji mnogo razloga zbog kojih može doći do podrhtavanja mišića (povremeno ili stalno podrhtavanje, pojedinih delova tela ili celog tela). Metabolički uzroci, sistemski (problemi u funkciji bubrega, jetre...), neodgovarajuća ishrana, neurološki problemi, nepoznati uzroci…

Zbog toga je preporuka da svog psa odvedete na detaljan klinički pregled na osnovu kojeg se mogu dati preporuke za dalja dijagnostička ispitivanja (analiza urina, analiza krvi, neurološki pregled...)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: