Kako da pomognem svom labradoru?

Nikola Ristić: Imam labradora koji je star 16 meseci. Pre nekoliko nedelja primetio sam da su mu oči blago krvave, a isto i na nogama ima proređenu dlaku i na tim mestima koža mu je sive boje! Šta da radim u vezi da bi mu pomogao?

Izvor: B92

Nedelja, 05.10.2014.

13:57

Default images

Nažalost, nisam u mogućnosti da Vam pomognem, jer je moguće da su u pitanju dva odvojena problema (problem vezan za oči i kožni problem) ili pak jedan problem, alrgijske prirode, koji daje promene kod dva organska sistema (oči i koža zajedno).

Zbog toga je neophodno da posetite veterinara, gde će se na osnovu kliničkog pregleda i neophodnih dermatoloških pretraga (bris, skarifikat kože…), utvrditi o kakvom je problemu reč (jedan ili dva problema).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: