Zbog čega su psu zadnje noge slabo razvijene?

Predrag Stojković: Imam psa rase Cane corso, starog 7,5 meseci. Od početka su mu zadnje noge bile slabije, nerazvijene i malo nestabilne, ali nisu krive. Da li će to stanje vremenom da se popravi, možda nekim vitaminima, vežbama?

Izvor: B92

Četvrtak, 10.07.2014.

10:54

Default images

Da bi se utvrdilo da li je u pitanju razvojna anomalija ili je došlo do propusta u ishrani i načinu držanja psa, neophodno je da ga odvedete na detaljan klinički pregled.

On bi svakako trebalo da uključiv neurološki, ortopedski pregled i detaljno davanje podataka sa vaše strane koji se tiču toga gde pas živi, koliko boravi na otvorenom, koliko se šeta, šta je jeo u proteklih sedam meseci, da li je dobijao neke suplemente i koje, da li je bolovao…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: