Šta kada pas ne okreće normalno glavu?

Tomislava Šobak: “Može li pas istegnuti mišić na vratu usled promene povoca koji ide oko tela na onaj koji ide oko vrata? Naš pas ima problema sa okretanjem glave na desnu stranu, na ostale strane normalno okreće glavu.”

Izvor: B92

Nedelja, 08.06.2014.

12:10

Default images

Problem u okretanju glave na samo jednu stranu može biti izazvan problemima vezanim za muskulaturu, ortopedske ili neurološke probleme.

Psa bi trebalo da pregleda veterinar i da na osnovu detaljnog kliničkog, ortopedskog i neurološkog pregleda, donese zaključak da li je problem nastao u manipulaciji nakon promene ogrlice, koji se može rešiti mirovanjem i analgeticima ili je u pitanju ortopedski ili neurološki problem .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: